Alt det med småt

Vilkår og betingelser for brug af MestHverdag.dk

På denne side finder du en standard version af vilkår og betingelser for brug af Mesthverdag.dk. (omtalt som “vi” i det efterfølgende). Mesthverdag.dk er en service vi stiller til rådighed for brugerne. Vi kan til enhver tid nedlægge denne tjeneste eller ændre vilkårene. Ved enhver brug af Mesthverdag.dk accepterer du følgende brugerbetingelser. Såfremt du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du ophøre din brug af websiden. Vilkår og betingelser for brug af Mesthverdag.dk er som følger:

Copyright
Ophavsret til denne publikation ejes af Mesthverdag.dk.

Ansvarsfraskrivelse
Indholdet af Mesthverdag.dk er primært en weblog (blog) med personligt indhold og meninger, der forhåbentlig kan inspirere dig i hverdagen. Vi fraskriver os ethvert ansvar for enhver skade og ethvert tab, direkte såvel som indirekte, i forbindelse med brug eller manglende mulighed for at bruge denne webside. Hverken Mesthverdag.dk eller folkene bag, kan direkte eller indirekte gøres ansvarlige for konsekvenser foranlediget af brugen af Mesthverdag.dk, herunder skader og tab som følge af hacker og virusangreb m.v. Uanset hvad kan Mesthverdag.dk aldrig blive ansvarlig for et større beløb, end det den pågældende bruger har betalt for at benytte Mesthverdag.dk (pt. gratis). Mesthverdag.dk og folkene bag samt brugere, forfattere og andre bidragydere til materialet på Mesthverdag.dk kan hverken direkte eller indirekte gøres ansvarlige for konsekvenser afstedkommet på baggrund af brug af informationer på Mesthverdag.dk og tilknyttede tjenester til eksempelvis publicering af efterlyste ejendele.

Opbevaring af personlige oplysninger og data
Vi opbevarer eller registrerer ikke, hvad der kan karakteriseres som personlige oplysninger. Som bruger lagres dine data i vores datamiljø, der er så sikkert, som det efter rimelighedens grænser lader sig gøre. Vi kan ikke garantere 100% for ukrænkelig sikkerhed eller for følgerne af et eventuelt brud på sikkerheden, og vi kan på ingen måde stilles til ansvar herfor.

Dine kommentarer og forslag
Vi vil gerne have din feedback, dine idéer og forslag, og forsøger at besvare hver kommentar individuelt. Vi vil frit kunne bruge og handle på de oplysninger, du indsender.

Nøjagtigheden af denne side
Denne hjemmeside kan indeholde utilsigtede unøjagtigheder eller trykfejl, som vi selvfølgelig altid arbejder for at udbedre. En stor del af data på Mesthverdag.dk er afgivet af vores brugere og vi kan ikke verificere deres rigtighed og validitet. Mesthverdag.dk frasiger sig enhver forpligtelse eller ansvar for indholdet.

Videregivelse af informationer
Alle oplysninger, der gives til Mesthverdag.dk af besøgende på denne hjemmeside anses for at være fortrolige og vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjemand, med mindre det er nødvendigt for levering af tjenesteydelser (eksempelvis login via services som Facebook). Vi kan ikke garantere 100% for ukrænkelig sikkerhed eller for følgerne af et eventuelt brud på sikkerheden, og vi kan på ingen måde stilles til ansvar herfor.

Log og statistik
Vi opsamler via log-filer og et statistiksystem information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende sitet har haft, hvor de kommer fra og hvordan siderne anvendes mv. Vores data er anonymiseret og bruges udelukkende af Mesthverdag.dk.

Skulle du have nogen spørgsmål til vilkår eller betingelser, så er du altid velkommen til at kontakte migDu kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.