Fest og farve,  Jul,  Mest hverdag

Ring til Julemanden!

Tror dine børn stadig på Julemanden?

Mange børn tror på Julemanden og nisserne, når de er små. På et tidspunkt begynder troen dog at vakle og så må man beslutte om man vil holde liv i magien lidt endnu eller afsløre juleplottet.

Vores datter, er fyldt 11 og tror ikke længere på Julemanden, men synes alligevel at alt det med nisseløjer er sjovt og hyggeligt. Og vi har også netop haft ringet til julemanden igen, men det var hun dog blevet for stor til og det var vist nærmest lidt pinligt – ligesom det var, at jeg spurgte hende tidligere i dag, om hun ville hilse på julemanden nede på torvet. For hun vidste jo godt, at det ikke var den rigtige…

Men de sidste par år har man kunne se tvivlen og et glimt af magien i hendes øjne, når hun har talt med Julemanden i telefonen og fortalt ham sit højeste ønske og det var altså så hyggeligt! De første par år var der ikke skyggen af tvivl om hvem hun talte med.

Så ring til Julemanden, hvis I også har småfolk derhjemme. Det koster almindelig takst og er rigtigt godt lavet.

Julemandens telefonnr. er 70 24 12 07

God fornøjelse og glædelig jul.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply