Fest og farve,  Mest hverdag

Crooner, jazzclub og romantik

Den forgangne weekend var fantastisk! Intet mindre. Hr. H og jeg kunne fejre årsdag (mange år…) og havde arrangeret en skøn get-away med koncert og hotelovernatning.

Hotel med overraskelser

Lørdag efter tjekkede vi ind på Clarion Hotel ved Kastrup Lufthavn. Da jeg bookede, nævnte jeg, at vi skulle fejre vores dag, så hvis det var muligt, ville vi gerne have et hyggeligt værelse. Og så skrev jeg, at vi skulle til koncert om aftenen.
Vi blev mødt af en smilende receptionist, der ønskede os tillykke med dagen og så fortalte os, at nu vi havde noget at fejre, havde hun opgraderet os til et deluxeværelse på 12. sal. Og at det var ekstra stort. Sikke en skøn overraskelse! Og vel ankommet på det lækre værelse, blev vi mødt af et fint håndskrevet kort med endnu en lykønskning og ledsaget af lidt lækkert slik.

Clarion Hotel

Vi havde bestilt bord i restauranten til en tidlig middag inden turen gik til Royal Arena og endnu engang blev vi mødt af en overvældende service, da tjeneren kom og serverede to glas champagne for os “på huset”. Maden var i øvrigt meget lækker og vi nød det i fulde drag.

Champagne

Koncert for alle pengene

Aftenens højdepunkt var koncerten i Royal Arena. Med fantastiske Michael Bublé. Vi havde været heldige, at have fået rigtig gode billetter, men det gik først op for os derinde, HVOR gode de var, så begejstringen var stor. Endnu større blev den, da han åbnede showet i bedste James Bond-stil med lysshow og 30 mand stort band og “Feeling Good”.

Michael Bublé

Det var vores første koncert med Michael Bublé, men helt sikkert ikke den sidste! De første par numre sad vi pænt på vores pladser, men derefter samledes en del af gulv-publikummerne omkring den lange scene og jeg fik plads helt tæt på. De i alt 22 numre var fantastiske! Lige fra den über-romatiske “When I fall in love” til natklub-klassikeren “Just a gigolo”, en enkelt juleklassiker i skøn duet med en velsyngende publikummer, masser af dramatik med “Cry me a river” og så også det nummer, jeg havde håbet allermest på at høre: “Forever Now”.

Michael Bublé

Med følelserne på tøjet

Vores mellemste blev konfirmeret i maj og i den forbindelse lavede jeg en musikvideo med billeder fra hans liv, med netop “Forever Now” som lydside, så den har en helt speciel betydning for os. Og det var også med bævende underlæbe, jeg stod og lyttede til den.

Michael Bublé

Stort på den intime måde

Michael Bublé var fantastisk, han entertainer helt vildt og der er fuld knald på op og ned af scenen. Der var selvfølgelig de stille numre, hvor han sad på sin skammel, men ellers gjorde han brug af hele scenens længde og han kom i den grad ud over scenekanten! Både musisk og fysisk. For der var masser af håndklap til publikum, der blev taget selfies og han havde en connection med salen, der gjorde at man virkelig følte ham. Han formåede at gøre den kæmpe arena med 14.000 tilskuere til en lille intim natklub på en måde, jeg ikke tidligere har oplevet til så stort et arrangement. Det var formidabelt! Og jeg er stadig helt høj af oplevelsen. Thank you, Mr. Bublé!

Michael Bublé

Vi overnattede selvfølgelig på vores skønne værelse, fik en times ekstra søvn og nød så en rigtig dejlig morgenbuffet, inden vi satte os i bilen og kørte hjemad igen.

Skøn weekend med to skønne mænd. Så kan man da ikke ønske sig mere!

Disclamimer: Der er ikke indgået aftaler af nogen art med hotellet nævnt i indlægget. Alt er købt og betalt på helt almindelige vilkår.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


3 Comments

Leave a Reply