Jul,  Mest hverdag,  Uden mad og drikke..

Når man vinder i lotteriet!

Man siger, at heldet følger de tossede.

Det vil jeg lade andre om at vurdere, men jeg har haft en ret heldig weekend!

Fredag vandt jeg to Facebook-konkurrencer og både fredag og lørdag vandt jeg i Lotto. Lotto-gevinsterne måtte nu godt have været mere end bare den mindst mulige, men jeg vandt!

På Facebook, derimod, var jeg ret heldig! Først vandt jeg en Tinka julekalenderbog med autografer, hvilket yngstearvingen herhjemme næsten stod i spagat af glæde over og et par timer senere blev mit navn udtrukket i Vintageportvin.dk’s konkurrence om netop en rigtig god portvin! Det er ret svært at klage over!

vintageportvin

Portvinen skulle hentes Lyngby, hvor der i hele december er julemarked mellem Magasin og Johannes Fog og hvor Vintageportvin.dk har en bod.

Det er aldrig kedeligt at besøge Vintageportvin.dk! Der er altid rigeligt med smagsprøver og det er altid gode og spændende portvine, der deles i gavmilde mængder, så vi kiggede lige på hinanden og blev enige om at Hr. H vist skulle tage chaufførhatten på og derfor kun nippe til de røde dråber.

Når Vintageportvin.dk ikke lige er på julemarked, holder de til i Nærum, hvor man kan besøge dem hver torsdag og lørdag (i december) – og de er altså et besøg værd! Der er mange virkelig spændende flasker og rigtig mange af dem har også ganske spændende historier, så alene det at gå rundt i det lille lokale og kigge på etiketter er ganske underholdende!

Firmaet er iøvrigt startet som et hobbyprojekt af to brødre, men udvalget og  kvaliteten er så sandelig meget mere end “bare et hobbyprojekt”! Og har man bare en smule interesse for portvin og vintageportvin i særdeleshed, så er det bare med at komme afsted!

vintageportvin

På deres hjemmeside Vintageportvin.dk kan man læse meget mere om beholdning, åbningstider osv.

I øvrigt vil jeg lige for god ordens skyld nævne, at der ikke er indgået aftaler af nogen art om min omtale i dette indlæg, det er skrevet i ren og skær begejstring! Så burde det være på plads.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply