Samarbejde og reklame

Jeg skriver gerne om gode oplevelser, både små og store, og derfor nævner jeg også ind imellem firmaer, produkter, brands, restauranter og lignende. Det betyder ikke, at disse firmaer har betalt for at blive nævnt. Og en ting er sikkert – jeg omtaler kun ting, jeg kan stå inde for og som jeg selv har prøvet eller brugt.

Hvis produkter eller lignende er stillet til rådighed, vil det altid fremgå.

Der findes bannerreklamer på MestHverdag.dk og disse er med til at betale driftsomkostningerne. Jeg bruger kun reklamer, der på den ene eller anden måde synes relevante på min blog og anvender primært de danske reklamenetværk som Partnerads, Tradedoubler med flere.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har forslag til samarbejde, reklamer eller sponsering.

Links og referencer

Det er en stor hjælp, hvis du vil linke til forsiden af min blog eller til en specifik artikel. Jeg linker også gerne til andet materiale, som kan være til gavn for læserne. Publicering af mit materiale eller billeder andre steder, kræver at vi aftaler brugen inden anvendelse – så kontakt mig.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.