vietnam strand
Rejseliv

Sommer i Vietnam – rundrejse med familien

I sommeren 2017 tilbragte vi 3 uger i med rundrejse i Vietnam. En tur som Nyhavn Rejser arrangerede for os og som blev den hidtil største rejseoplevelse vi har haft som familie. Vi smagte street food i Hanoi, besøgte etniske stammer i Mai Chau, sejlede i den eventyrlige Halong Bay, besøgte autentiske Hoi An, imponeredes over My Son-templerne og sluttede af med en uge i paradis på Six Senses Ninh Van Bay. Det ene eventyr efter det andet!

Selve arrangementet var super godt tilrettelagt, hotellerne var skønne, transporten fungerede upåklageligt og guiderne var super venlige og imødekommende. Det er absolut ikke sidste gang Nyhavn Rejser får lov at arrangere vores ferie!

Rundrejse med børn kan måske godt virkelig lidt uoverskueligt, men når den er planlagt på denne måde og ned til mindste detalje, er det bare at læne sig tilbage og nyde turen.

Turen går til Vietnam (Bog)

164 kr. hos Tales.dk

Rejsen Til Vietnam - Lonely Planet - Bog

240 kr. hos GuccaJeg har skrevet 9 indlæg om vores tur dertil og du er velkommen til at gå ombord i dem og forhåbentlig vil du kunne fornemme bare en smule af den glæde vi oplevede undervejs. Og skulle du have spørgsmål, så stil dem meget gerne!

God læselyst.

Vietnam, del 1 – Herlige Hanoi

Vietnam, del 2 – Street food tour.

Vietnam, del 3 – Om tyfoner der giver vand til knæene i Hanoi

Vietnam, del 4 – Eventyrligt cruise i Halong Bugten, dag 1

Vietnam, del 5 – Eventyrligt cruise i Halong Bugten, dag 2

Vietnam, del 6 – Fra Halong Bay til Hanoi

Vietnam, del 7 – Mageløse Mai Chau blandt rismarker og bjerge

Vietnam, del 8 – Hoi An, afslapning ved poolen og cykeltur i regnen

Vietnam, del 9 – Paradis på Six Senses Ninh Van Bay
Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


2 Comments

 • Lene

  Spændende Vietnam rejse ?
  Jeg kunne selv godt tænke mig at besøge landet, så er interesseret i at høre prisen på jeres tur samt jeres overvejelser til hvorfor I valgte lige den tur?

  • Malene

   Hej Lene.
   Tak fordi du har læst med på bloggen?
   Vi valgte at tage til Vietnam fordi min mand var der med arbejdet for et par år siden og var utroligt begejstret. Det måtte vi andre også opleve. Det var ikke en billig tur og en tur derud kan helt sikkert gøres billigere, afhængigt af hvilke hoteller man bor på. Vi rejste med Nyhavn Rejser og købte derfor en samlet rejse. Alt inklusiv er vi endt på ca 10.000 pr person/pr uge.

Leave a Reply