januar
Mest hverdag

Hot i januar?

Januar er en mærkelig måned. Det er begyndelsen på et nyt år og så er den iøvrigt jævnt kedelig. Men er den kun kedelig? Eller er der også gode ting ved januar? Hvad synes du?

På plussiden er der heldigvis stadig masser af julelys på husene rundt omkring, som kan lyse op i mørket, for ellers ville det da være helt galt! Hos os er går der som regel lidt magtkamp i julebelysningen, for jeg vil gerne have det hængende indtil februar og Hr. H. synes det skal ned langt tidligere. Jeg plejer at vinde!

Vores ældste har fødselsdag i starten af januar. Det betyder, at vi på 3 uger fejrer både jul, nytår og fødselsdag. Og jeg kan godt afsløre, at han ikke altid synes det er fedt med fødselsdag på det tidspunkt. Familien møder troligt op, men alle er bare ligesom lidt brugt, når vi når dertil… Og tal slet ikke om gaveønsker! Det er jo nærmest umuligt, når man er en teenager der kun har helt specifikke og få ønsker og man så skal finde på flere lige efter jul! Forkælet? Måske, men det er jo sådan det er!

Januar er lang og mørk. Ofte også kold og våd. Ikke min favoritkombi! Jeg burde bo i Sydeuropa. MEN! Her til morgen, da jeg afleverede ved skolen, var det faktisk lysere end på samme tidspunkt i sidste uge! Yes! Jovist, vi skal lige udstå et par kolde og våde måneder mere, men det går altså den rigtige vej nu! Og har I lagt mærke til , at fuglene også er begyndt at kvidre mere?

morgen

Sne har vi ikke set meget af i denne vinter. Jeg har en idé om, at det kommer til februar… og når nu det skal være koldt og mørkt, så foretrækker jeg klart sne fremfor regn og sjap. Vinterstøvlerne er faktisk ikke engang kommet i brug endnu sådan for alvor. Prøv lige at overtale et par drenge på 14 og 16 om at vinterstøvler i 8 grader og tørvejr er federe end sneakers…

Brændeovn! Det er et stort plus i januar. Jeg elsker, når der er ild i ovnen og man sidder med en kop varm kaffe og feder den. Det er ligesom ikke helt lige så tillokkende i juni!

Så hvad er januar? Jævnt kedelig? Der er kun en måned til vinterferien. Det er tæt nok til at man kan tælle ned! Og trænger man egentlig ikke til januar efter december? Måske er det i virkeligheden februar og marts, som er de kedelige måneder? Hvad synes du?Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply