Mest hverdag

At binde bøger ind…

Jeg ved det godt, jeg burde bare bede i hvertfald de to store om selv at binde deres bøger ind og det er nu heller ikke fordi jeg ikke har vist dem hvordan man gør… det er bare hurtigere selv at gøre det. Og helt afsindigt kedeligt! Måske skulle man opfinde en bogindbindingssang, der kunne gøre det lidt sjovere? Næ… det tror jeg faktisk ikke ville gøre den store forskel. Så mulighederne er vel kun een af to; selv gøre det og lide i stilhed eller kaste ungerne ud i det og være ligeglad med resultatet. De lærer det vel en dag?!

Da drengene var små, syntes jeg det var super fint at finde bogpapir der matchede navnemærkerne… og blyanterne… og viskelæderne. Jo jo, man var vel førstegangsskolemor. Drengenes bøger er nu bundet ind i “hvad vi har fra de sidste 5 år”- og de er ligeglade, så det er jeg også!

Vores datter startet i 1. klasse og jeg har faktisk købt lyserødt papir med guldbomber på og overvejede matchende blyanter, men droppede det igen. Indtil videre har hun så kun fået engangsbøger, der slet ikke behøver indbinding. Men det papir skal dælme bruges!

Hvordan binder I bøger ind? Nogle gode tricks? Og er det egentlig jer eller ungerne der gør det?Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.