Jul,  Mest hverdag

I går ringede vi til Julemanden

Broderet julekalender med julemand og gaver

Når juletroen vakler

Som I måske har læst i mit indlæg om at tro på Julemanden, er vores børn nået dertil hvor troen ikke er så stærk mere. Faktisk hænger den i en tynd tråd selv hos yngsten! Men selv tynd tråd kan være stærk og selvom hun forleden fortalte sin mormor, at “Min mor vil så gerne have, at jeg tror på nisser, men helt ærligt, nissedøren sidder fast med abesnot!”, så holder vi stadig gang i drillenisserne, for hun og hendes brødre synes faktisk det er både sjovt og hyggeligt. Også selvom alle godt ved, at det bare er en leg.

Vi hænger i lidt endnu

I går ringede vi så til selveste Julemanden! Og man kunne se juletroen vokse i hendes øjne og hun havde kun lige lagt på, før hun ringede til Mormor og fortalte, at hun havde talt med selveste Julemanden! Hun var blevet ret genert, men havde fortalt ham hvad hun ønskede sig allermest (og som heldigvis er lige netop det, vi har købt til hende!). Han kunne også huske hende fra sidste år og syntes hun var blevet meget stor, men var til slut nødt til at ordne noget med sine rensdyr.

Alt er godt, troen er genoprettet

Hun troede! Der var ingen tvivl. Så det kan godt være, at drillenisserne ikke er så virkelige mere, som de har været, men troen på Julemanden er stadig intakt og det er jeg glad for. Når man kun er 8 år, er det helt ok stadig at have lidt magisk juletro i sindet.

Har I prøvet at ringe til Julemanden? Ellers skulle I prøve det! Det er SÅ hyggeligt at se stjernerne tændes i barnets øjne og så er det iøvrigt super godt lavet, så man kan næsten ikke undgå at blive overbevist.

Prøv det! Ring til Julemanden på tlf.nr. 70 24 12 07. Der er almindelig telefontakst.

Opdateret:

I eftermiddag, efter jeg havde udgivet dette indlæg, var vi en tur i centret, hvor vi mødte Julemanden. Han fortalte yngsten, at han havde kigget efter hende og var glad for at han endelig fandt hende, fordi han havde lidt slik til hende. Da han var gået, trak hun mig til side og sagde: “Mor, selvom han lignede, var han altså ikke den ægte Julemand. Jeg kunne tydeligt høre at det ikke var den samme stemme, som jeg talte med i går!”

Mission complete, julemagien er intakt!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply