Mest hverdag

Det meste af livet består af hverdage…

Så det gælder om at få det meste og det bedste ud af dem. Dertil kommer selvfølgelig ferierne, weekenderne og alle de andre dage, men de flestes liv består mest af hverdage.

 

Hvad enten hverdag betyder op kl. 6, hektisk morgen indtil alle er ude af døren, hurtig aftensmad og putning, eller er lig med en stille kop kaffe ved morgenbordet inden man går i gang med hjemmearbejde, så er det der kendetegner hverdagene bedst, at de ligner hinanden ret meget. Dag efter dag.

Min hverdag starter også forholdsvis tidligt. Børnene skal op og gøres klar til skole, der er madpakker, der skal smøres (dem klarer min mand dog!) og så skal alle naturligvis afsted til tiden. Men der slutter så også ligheden mellem min og rigtig andre børnefamiliers hverdag. Jeg er nemlig hjemmegående.

Det lå egentlig aldrig i kortene, at jeg skulle være hjemmegående husmor, men det blev jeg altså og har været det i snart 14 år inklusiv barselsperioder. Mine to ældste er der kun 17 mdr imellem, så den ene barsel tog den næste og derefter så min mand og jeg hinanden dybt i øjnene og blev enige om at børnene skulle passes hjemme indtil børnehavealderen. Det blev de og jeg blev hjemme, selv efter de var kommet afsted. Det er der mange årsager til, men den vigtigste er, at det fungerede og fungerer rigtig godt for os som familie. Det giver en ro i hverdagen, at jeg er hjemme og kan ordne mange praktiske ting inden børn og mand kommer hjem og så kan koncentrere mig om lektiehjælp osv, når børnene er kommet hjem. Og bonussen er at jeg elsker det! Win-win!

Hverdag er det selvfølgelig stadig og derfor glæder jeg mig også til weekender, ferier og andre fridage, selvom de for mit vedkommende jo altså godt nogle gange kan minde ret meget om mine hverdage. Men vi er sammen på fridagene og det gør dem til noget særligt.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.