Mest hverdag,  Uden mad og drikke..

Når halsen gør ondt og næsen er stoppet

Vi kender det allesammen og det er dødirriterende!

Forkølelse og influenza hører desværre vinteren til og det kan, især som børnefamilie, være svært at komme gennem en hel vinter uden af få det indenfor dørene.

Normalt klarer vi os igennem på te, stærke bolcher og hvile, men nogle gange må der mere til og nu har vi opdaget en helt fantastisk varm drik, ja jeg vil næsten kalde det vidunderkur! En skøn “te” lavet på ingefær, citron, mynte og honning. Helt enkelt og utrolig velsmagende og lindrende.

En god skive citron, 4-6 blade frisk mynte, 2 tynde skiver frisk ingefær (eller mere, hvis den skal være lidt stærkere) og 1/2-1 spsk honning i en kop og så bare kogende vand på.

Varmen er god i halsen, honningen smører, ingefæren giver luft og mynten og citronen får det til at smage vidunderligt. Selv børnene elsker det!

Så har du ikke allerede prøvet, så gør det. Og nej, du behøver ikke vente på forkølelsen, for den er altså også lækker på en helt almindelig kedelig og kold vinterdag.

Velbekomme!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply