Mest hverdag,  Sukkersødt,  Uden mad og drikke..

Påskehygge og hjemmebag

Vi har for en gangs skyld ikke ret mange planer i påskeferien, så der er gået ret meget hygge i den. Ældstearvingen har haft kammerat til overnatning, Mellemsten skranter lidt med feber, hovedpine og ondt i halsen og Yngsten har indtil videre haft to playdates og en far-datter dag, hvor hun var med på job – og så har hun lige en playdate mere i morgen. Så hun er den, der har haft mest at lave… På matriklen har den stået på afslapning og jeg selv havde i går en skøn frokostaftale med en kær veninde i går. Jeg elsker frokostaftaler!

I mandags bagte jeg en omgang scones, for jeg opdagede at der lå en kærnemælk i køleskabet, der var over dato, men stadig fin. Stor succes! Så i dag gentog jeg succesen med resten af kærnemælken og nu sidder 4 ud af 5 og hygger med scones og “Piger i trøjen”. Hvis der er nogen, der kan få grinene frem hos teen og pre-teen, er det Dirch Passer.

Vi var et smut i Panduro i eftermiddag, for jeg havde set, at de havde påske-krea-pakker og tøsebarnet elsker den slags! Jeg selv er ikke særlig god til at sætte mig med limstift, fjer og flamingoæg, men det er god ferieunderholdning med børnene. I Pandoro havde de en lille påskekonkurrence, der galdt om at finde et guldæg, som ville udløse en rabat på 50% og sørme om det ikke lykkedes! Så der røg lidt mere i kurven, for snart skal der jo kreeres konfirmationspynt og det løber op. Så 50% – ja tak!

Scones kan jeg iøvrigt kun anbefale, at du selv prøver at lave. De er super nemme at lave og smager virkeligt godt! Ikke engang Magasin kan lave dem så gode, hvis vi selv skal sige det. Opskriften kan du finde her.

God påske og velbekomme!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply