Mest hverdag

Så skal der shoppes, for der skal være fest!

Vi skal snart holde konfirmation for ældstearvingen og glæder os helt vildt! Vi har ret godt styr på både mad, borddækning, konfirmandens tøj, søskendes tøj og vist nok også Hr. H’s outfit. Til gengæld hænger – eller rettere hængte – beslutningen om mit tøj! For der er jo mange hensyn at tage, når man skal have nyt tøj, f.eks. hvor tidligt tør man købe tøjet? For måske kunne jeg lige nå at smide et pr kilo (håbet er lysegrønt, omend naivt), og det kunne jo også være rart at have en anelse om hvilket vejr, man kan regne med (igen… håbet om solskin er lysegrønt, omend endnu mere naivt!) og så videre. Så jeg har faktisk kun kigget med et halvt øje, men i dag sad jeg så og web-osede og faldt pludselig over noget, der kunne være en god kandidat til lejligheden, ovenikøbet med 25% rabat, så ned i kurven med den og frem med Mastercardet. Og så er det bare at vente ved postkassen!


Der er rigtig mange nye og fine forårsvarer på nettet nu og selvom man, som jeg, faktisk ikke rigtig ved hvad man går efter, er der god inspiration at hente. Jeg vidste, at jeg ville have en kjole i blålige farver (det er jo min søn, der skal konfirmeres) og at den som minimum skulle gå til knæene. Og det kan man jo heldigvis filtrere sig til! Jeg fandt den kjole, jeg håber er fantastisk, når jeg får den på, på Boozt og jeg kan kun opfordre alle, der er på udkig efter kjoler – eller taler eller sko (for hvem kan ikke altid bruge det!?) – at bruge lidt tid derinde. Her finder du Kjoler fra Boozt

Har du ikke handlet der tidligere, så husk at bruge velkomstkoden og få rabat på dit køb. Koden finder du i bunden af siden.

God shoppelyst!

 

Indeholder affiliatelink.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply