Mest hverdag

Det stinker faktisk lidt

at komme til skade i starten af december! I dag skriver vi d. 12. december og vi er halvvejs igennem julekalenderen. Under normale omstændigheder ville vi være igang med småkager og guf og helt sikkert have pyntet godt op til jul. Men ikke i år.

Som I måske har læst, tog jeg turen på hovedet ned af trapperne på børnenes skole d. 1. december og endte med indlæggelse, operation, indsættelse af stålpind i tommelfingeren og armen i gips. Venstre, heldigvis, men stadigvæk. Siden har jeg været til et par kontroller, har fået ny gips på 3 gange og er iøvrigt på smertestillende, noget stærkere end andet. Jeg kan holde den kørende på paracetamol og ibumetin i løbet af dagen, men må stadig ty til opiater til natten, så det er ikke den store fest. Iøvrigt forstuvede jeg også min ankel, så bilkørsel er fuldstændig udelukket indtil videre.

Heldigvis var næsten alle julegaver i hus OG pakket ind inden, så det giver lidt ro i maven, men julepynten ligger stadig kasserne på nær en smule og der er hverken bagt småkager eller rullet havregrynskugler. Og det stinker!

Hr. H har været min egen personlige helt i det her og har, uden at kny, stået for alle indkøb og madlavning, aflevering af børn osv. Tøjvask kan jeg godt, men det kniber med at lægge det ordentligt sammen, så der kommer ungerne ind i billedet. Men det kan altså godt mærkes i hverdagen, når husmoderen bliver uarbejdsdygtig!

Børnene går på juleferie allerede på fredag og jeg håber, at de gider bage lidt med supervision og ellers har jeg deltaget i alt, jeg kunne komme i nærheden af af konkurrencer på Facebook, hvor man kan være heldig at vinde konfekt og juleguf – uden held indtil videre, godt nok.

Jeg håber at være køreklar – traffikmæssigt – indenfor en uges tid og så må jeg gøre de ærinder, jeg kan klare med een hånd i gips og en fod i bandage. Jul bliver det under alle omstændigheder og det skal også nok blive hyggeligt – men jeg gad godt at kunne have gjort det på den sædvanlige måde…

Men hey! Jeg havde aldrig oplevet, HVOR sejt gips man kan få på nu om dage, hvis det ikke havde været december!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply