Mest hverdag

Mission næsten impossible

Jeg havde en mission i dag. Egentlig ville jeg have været på den i går, men opdagede så at Jysk havde lukket, fordi de havde haft julefrokost for alle medarbejdere lørdag. Typisk, ikke! Lige når jeg havde besluttet mig for at skulle på mission…

I dag skulle slaget så stå istedet! Så da jeg havde kørt børnene i skole og lige havde klaret en del af strømpebjerget i bryggerset, satte jeg kursen mod Jysk. Missionen bestod i den umiddelbart enkle opgave at finde en ny hovedpude..

Hvor svært kan det lige være, tænker du nok!? Men hvis man, som mig, er helt utroligt hovedpudekræsen, så er det faktisk ret svært. Jeg mener, jeg er typen, der allerhelst tager min egen hovedpude med, hvis jeg skal overnatte andre steder, for jeg sover bare ikke godt, hvis ikke hovedpuden er god!

Det er faktisk ikke så længe siden, jeg sidst købte ny hovedpude, een der er helt mage til den forrige jeg havde, men som ikke rigtig kunne mere. Men noget har de altså lavet om, for den dur ikke, den nye! Den er for hård, for bulet og helt forkert! Og nu har jeg altså givet det længe nok, den bliver bare ikke bedre og i mellemtiden har jeg fået myoser og er stiv i nakken dag efter dag, så noget måtte ske! Og derfor turen til Jysk.

Vel ankommet i hovedpudeafdelingen gik jeg igang med at trykke på, løfte og vurdere de hovedpuder, jeg umiddelbart lod komme i betragtning. Og de har jo heldigvis prøver liggende fremme, så der stod jeg med hovedet liggende på først den ene hylde, så den næste for man kan altså ikke vurdere en hovedpude alene med hænderne! Bedst havde det nok været at kravle op og ligge på hylderne, men det synes jeg alligevel blev for grænseoverskridende… Jeg fandt efter 1/2 times tid en potentiel vinder, så den er kommet med hjem og så krydser jeg fingre for, at den er helt fabelagtig. Det er såmænd lige før jeg glæder mig til at komme i seng! Og jeg håber, at jeg i morgen kan sige, at vi har en vinder.

Faktisk havde jeg ikke kun en mission i dag, for jeg var også lige en tur forbi biblioteket og udføre min borgerpligt, at stemme. Jeg elsker, at man kan brevstemme, så man ikke er nødt til at stå i lange køer på valgdagen. Ok, indrømmet, det behøver jeg nu sjældent, for jeg kan jo bare gøre det i løbet af dagen, men nu er det gjort og så behøver jeg ikke gøre andet end at krydse fingre for at andre synes det samme som mig.

Dagens sidste mission var en tur til børnetandplejen med yngstearvingen, men det blev aflyst pga en syg tandlæge. Og her skulle man egentlig tro, at det ville bringe glæde, men næ nej, hun blev ualmindelig utilfreds, for nu havde hun gået og glædet sig hele dagen! Jo jo, hver sine lyster og glæder….

Istedet tog vi hjem, fik læst lidt lektier og nu er hun og mellemsten igang med de første afsnit af Nissebanden i Grønland. Den bliver fundet frem hvert år til jul og bringer glæde hvert år. Nogle vil nok tænke, at det er lige vel tidligt, men TV2 Play viser pt. Juleønsket og den blev vi altså færdige med i går og så er man jo nødt til at se endnu en før-julekalender!

Jeg drikker kaffe og hører et album, der altid er fremme på denne årstid; Michael Bublé’s Christmas. Så nu kan julen bare komme an!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply