Mest hverdag, Rabatkoder

Gummistøvlevejr og snart vinterstøvlevejr.

Når man kigger ud af vinduerne i disse dage, er der ikke ret meget sensommer at se. Tværtimod virker det temmeligt efterårsagtigt og de fleste børnefamilier har vist allerede fundet regntøjet frem til poderne. Vi har i hvert tilfælde!

Når man, som os, har 3 børn i voksealderen, kan man nogen gange – ok, temmeligt ofte faktisk – blive overrasket over hvor hurtigt de vokser ud af fodtøjet. Og det kan godt blive en dyr fornøjelse hvert efterår, når der både skal investeres i gummistøvler, termostøvler og vinterstøvler.

Derfor er det rigtig rart at finde webshops, hvor man kan bestille og returnere ubesværet og fragtfrit, for det giver mulighed for at bestille flere størrelser hjem og prøve fodtøjet i ro og mag derhjemme og så iøvrigt bare returnere det der enten var forkert størrelse eller bare ikke falder i podernes smag.

Vi har gennem en del år handlet rigtig meget fodtøj (og tasker og tøj) til hele familien på Spartoo.dk og har aldrig haft problemer i den forbindelse, så det er dejligt, at der lige præcis nu, tikkede et super godt tilbud ind i mailboksen med rigtig gode rabatter. Rabatter, som jeg nu kan dele med jer.

Der er tre forskellige tilbud på hhv. 10, 15 og 20% afhængig af købesummen. Klik på et af link forneden og brug den relevante kode, når du skal betale inde på siden.

God shoppelyst!

20% for køb over 1100 kr. brug koden: SUMMER2SP

15% for køb over 700 kr brug koden: SUMMER15SP

10% for alle køb uden minimum brug koden: SUMMER1SP

 

 

Indeholder affiliatelinks


Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Skriv et svar