Mest hverdag

5 ting der ikke stinker ved februar

Jeg hader faktisk vinter. Altså, sådan virkelig hader. Jeg er helt klart født alt for langt nordpå. Hvis det stod til mig alene, ville jeg allerhelst bo et sted, hvor temperaturen aldrig kom under 24 grader om dagen, det kun regnede om natten og den brise der måtte komme, kun var svag og behageligt kølende. Ved faktisk ikke lige hvor det er, men det ville være det optimale klima for mig.

Januar – marts er sjældent ret interessant at komme igennem, det er gråt, vådt og koldt det meste af tiden og ikke særligt inspirerende.

Men det skader jo ikke at forsøge at se på de gode ting, så her er 5 gode ting ved februar:

  1. Allerede nu kan man mærke, at det er lysere om morgenen. Yay! Ingen skoleafleveringer i mørke!
  2. På dage som i dag, hvor der ligger et tyndt hvidt drys på græsset, det er et par graders frost og solen skinner fra en blå himmel, der er det faktisk svært at blive rigtigt træt af vejret.
  3. Det er stadig fuldstændigt i orden at tænde op i brændeovnen og placere sig i sofaen, under et varmt tæppe, med en kop te .
  4. Jeg har overtalt Hr. H til stadig at have een lyskæde oppe, som hænger på terrassen og ser noget så hyggelig ud, derude i mørket.
  5. Skoleferien er lige om hjørnet.

Og så har vi iøvrigt allerede planlagt sommerferie, så på de kedeligste og vådeste dage, kigger jeg lidt på ruten og drømmer om alle de dejlige steder vi skal besøge i sol og varme. Så klarer jeg den lidt endnu.

 Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Skriv et svar