lugtende tørretumbler
Mest hverdag

Husmodertip nr. 3 – om lugtende tørretumbler

En lugtende tørretumbler. Kender I det? Tøjet er rent og tørt og alligevel lugter det lidt mærkeligt, når du tager det ud af tørretumbleren. Det kan der selvfølgelig være flere grunde til, men som oftest skyldes det, at man vasker for få kogevaske og vaskemaskinen derfor ikke bliver “kogt” igennem ofte nok til at få bakterierne væk. Når så tøjet lægges i tørretumbleren, forplantes lugten deri. Så det kan forebygges ved at sørge for at vaske varmt nok regelmæssigt.

Når skaden først er sket, kan det være svært at få lugten ud, men for nyligt hørte jeg et tip, som jeg var nødt til at prøve!

Bagestålet
Sponsoreret

Find et gammelt håndklæde, gør det vådt og vrid det op med Rodalon, du skal ikke spare på det! Derefter tørrer du håndklædet i tørretumbleren. Det lyder ret nemt, ikke! Det er det også og det virker! Dampene fra Rodalonen fjerner lugten i tørretumbleren og du kan nu igen nyde rent tøj uden klamme lugte.

Sæt igang!

Husmodertip nr. 1 – om bananfluer

Husmodertip nr. 2 – om strømperDu kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply