strømper i vasketøjskurv
Mest hverdag

Husmodertip nr. 2 – om strømper

Personlige vaskeposer til strømper.

Vi er 5 i familien og 5 gange 2 strømper om dagen giver altså ret mange snavsede strømper om ugen! Og bortset fra yngstearvingen, der har et utal af tegneseriestrømper, glimmerstrømper og andre kulørte strømper, har vi absolut flest sorte strømper. Men de er jo ikke samme størrelse og heller ikke helt samme model og længde, så det er jo ikke bare at vælge to og så passer de sammen. Og nu er jeg træt af at sortere strømper! No more!

vaskepose til strømper

Så jeg har købt 5 vaskeposer, skrevet forbogstav på og udleveret en til alle. Så fremover skal snavsede strømper samles og lægges til vask, når posen er fuld. Så ryger hele posen i vaskemaskinen, så i tørretumbleren og retur til posens ejermand. Voila! Ikke mere sortering for mor (undtagen mine egne, that is) og forhåbentlig heller ikke flere forsvunde strømper.. for det strømpemonster vi har boende i bryggerset kan med garanti ikke åbne vaskeposer – håber jeg.

Se Husmodertip nr 1 her.

Har I egentlig også sådan et monster? Og kan man fodre det med andet end strømper?Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply