Mest hverdag,  Uden mad og drikke..

Kæresteweekend i trætoppene – The Lodge.

Ind i bilen og ud i det blå

Hr. H og jeg er lige kommet hjem for et par timer siden efter en skøn kæresteweekend i Sverige – een af dem helt uden børn og forpligtelser! Sådan en, som man godt kan trænge rigtig meget til en gang imellem!

Jeg havde booket “The Treetop Escape” på “The Lodge“, som ligger en halv times kørsel fra Malmø og derfor er både nem og hurtig at komme til i bil. Jeg kan lige så godt sige det allerede nu; det er absolut ikke sidste gang, vi har været der!

The Lodge kæresteweekend Sverige

Vi kørte hjemmefra fredag formiddag, da myldretrafikken var stilnet af og lagde ud med at køre til Lund, hvor vi gik en tur og spiste en let frokost, inden vi satte gps’en mod Genarp og The Lodge. Her ankom vi ved 13.45-tiden og blev checket ind. Vi fik anvist vores super skønne værelse, hvor der ventede en flaske bobler og hjemmelavede chokoladetrøfler og blev derpå budt på tapas i restauranten.

Senere var der reserveret plads til os i spa’en, så vi trak i badetøjet og hoppede i en af de udendørs jacuzzier, hvor vi kunne sidde og nyde den helt fantastiske udsigt. The Lodge ligger højt oppe over Romeleåsen og med træerne iklædt de skønneste efterårsfarver, var det ret svært ikke at blive aldeles betaget!

Kærestepakken

I pakken “The Treetop Escape” er der 2 overnatninger, 2x morgenbuffet, 2x 4-retters middag, tapas, afternoon tea, 2x gange adgang til spa, bobler og trøfler, så der mangler vitterligt ikke noget! Middagene var super lækre, der var kælet for detaljerne og vi nød det virkelig begge aftener! Hr. H har skrevet om maden på Madkalender.dk, så skynd dig lige, at se hvad vi fik!

Lørdag formiddag gik vi tur på en af de mange vandreruter, der er i området. Man skal kun lige ud af døren, så står man midt i den skønneste og faktisk ret varierede natur. Vejret var fantastisk og pludselig var der gået 2 timer og 7 km. Undervejs havde vi set hjorte, rovfugle, en spætte, vandret gennem nåleskov, bøgeskov, over store mosbeklædte sten og flade marker. Jamen altså, der er SÅ skønt!

At gå rundt der i den efterårsklædte natur og bare nyde den friske luft og stilheden med den man elsker. Det er altså ret godt, hvis du spørger mig! Og det blev bestemt ikke dårligere af igen at kunne sænke kroppen i jacuzzien… Vi er allerede enige om, at vi er nødt til at komme derop igen, når The Lodge er dækket af sne og derfor får et helt andet udtryk – for det kan kun blive rigtig smukt! Og nå, ja, også gerne til sommer!

I løbet af efteråret 2019 åbner The Lodge iøvrigt et større spa, så der er mulighed for endnu flere behandlinger og spa-oplevelser, så det er jo bare endnu en grund til at komme tilbage.

Hygge og velvære

Som sagt er det første gang vi har besøgt The Lodge, men det er bestemt ikke sidste. Man føler sig i den grad velkommen og hele stemningen er bare uhøjtidelig og helt vildt hyggelig! Der er elghoved – med høj hat! – på væggen, ild i pejsen, hyggeligt loungeområde, fantastisk udsigt, skønne værelser og venligt personale. Vi kan kun anbefale et besøg deroppe!

Nu er vi hjemme hos ungerne igen og det er også dejligt. Det er lidt sjovt, for lige så meget som jeg nyder børnefri tid, så slår det aldrig fejl, at når tiden kommer til at vende snuden hjemad, så kommer savnet og boblerne i maven over at skulle hjem og kramme dem alle 3.

Ude godt, men hjemme bedst!

 

Indlægget er hverken sponsoreret eller betalt.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply