Mest hverdag

Sommerdrømme

Sol og sommer

Lige nu ligger vi på en hvid sandstrand, under svajende palmer, med en drink i hånden (een af dem med parasol, frugtstykke og masser af kulør!) og bare kigger ud over et azurblåt hav. Når vi engang imellem rejser os, er det for at dyppe kroppen i vandet eller se efter en pink flamingo. Lyder det ikke fantastisk!?

Sådan burde min feriehilsen have lydt… men det var inden, vi måtte aflyse vores 15 dage i Caribien. Som faste læsere nok har set, er ældstearvingen blevet ramt af alvorlig øjensygdom og vi måtte derfor, 1,5 uge inden afgang, aflyse turen. Øv!

Regn og sommer?

Istedet sidder vi nu på et dejligt hotel i Østrig. Men vejret er der sgutte noget dejligt over! Regn, regn og atter regn.

Jeg hader regn! Jeg er et af de mennesker, der kommer gennem vinteren ved at glæde mig til sol og sommer, så det her stinker!

Sommer-blues

Jeg mobiliserer alle de positive tanker, jeg kan, for resten af familien skal ikke lide under min sommer-blues. Og, hey! Der er både indendørs og udendørs pool på hotellet, så i skrivende stund sidder jeg på en solseng og kigger på børnene, der plasker i poolen. Og indrømmet, deres glæde smitter heldigvis af.

Lyspunkter

På vej herned kørte vi forbi München og tilbragte et par skønne dage hos min bedste ven og hans familie. Vi har kendt hinanden i 28 år og heldigvis er vores respektive familier lige så glade for hinanden, som vi er!

De har pool i haven og især lørdag var varm og solrig, så lidt sommer har der heldigvis været. Og selskabet var det bedste! Så ryger der alligevel nogle point på plus-kontoen.

Vi kører efter solen

Vi skal være her til lørdag og har (mod sædvane) ikke besluttet os for den videre feriefærd. Jeg trænger til sol, så vejrudsigten for næste uge kommer til at få indflydelse på ruten.

Hvor er I? Og hvordan er vejret? Hvis det er godt, kommer vi måske forbi!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply