Mest hverdag

Om slankekure og syge børn

uden de to ting iøvrigt har noget som helst med hinanden at gøre.

Jeg skrev forleden, at vi ville forsøge at spise sundere her i det nye år og jeg skrev også, at det ikke ville blive med en speciel kur, men man har jo som bekendt et standpunkt, til man får et nyt! For siden har jeg opdaget “Sense-kuren”, som vel egentlig ikke kan betegnes som en egentlig kur, men snarere en kostomlægning og sågar af en art, som faktisk har potentiale til at kunne holde på sigt. Og så falder den faktisk godt i hak med den T-model, vi allerede har indført.

Jeg har, som tidligere skrevet, været på et utal af kure gennem tiden og selvom jeg har haft held med at tabe mig flere gange, har jeg ikke haft held til at bevare hele vægttabet over en længere periode, for jeg har ganske enkelt ikke kunne holde kostplanen.

Med Sense er der ikke noget, der er forbudt. Allerede her lyder det vanvittigt tiltalende! Men det handler om at lære at spise de forskellige kostelementer i den rigtige fordeling. Og det lyder jo ret nemt, ikke!? Så forleden købte jeg den her bog “Sense – Slank med fornuft”, som er en grundbog til metoden og som både indeholder en grundig gennemgang af principperne og en 9 dages kostplan til både mænd og kvinder. I dag er jeg på dag 3 og jeg har følt mig både mæt og godt tilpas hele vejen. I går måtte jeg dog afvige lidt fra den skrevne plan, men eftersom alt tælles i håndfulde og skeer, så er det faktisk ret enkelt selv at sammensætte sit måltid. Man skal lige ind i det, det er klart, og jeg slår da også konstant op i bogen, men jeg tror faktisk at det vil gå ret hurtigt med at få styr på principperne. Om jeg så også får styr på kiloerne, vil tiden vise…

Og apropos slankekur; mellemsten har tabt 3 kg over weekenden, for ungerne falder som fluer herhjemme… af norovirus! Så de sidste to nætter har jeg siddet på toiletgulvet med et sygt barn, først mellemsten og så ældsten, når jeg altså ikke lige har været i bryggerset for at hente rene dyner, hovedpuder og sengetøj. Vi løb faktisk tør, så vaskemaskinen kører på fuld tryk! Meget kan jeg klare, men opkast er IKKE en del af det, det er faktisk nok noget af det værste jeg ved! Føj! Og Hr. H er taget til Sverige hele ugen, så udover at håbe på, at han ikke har nået at få virus med sig, så kan jeg kun håbe på at yngsten og jeg går fri eller i det mindste ikke lægger os samtidig. At være syg med opkast og alene med tre børn er ikke på ønskelisten!

I dag holder vi alle 4 fri, for drengene er ret sløve og vi to andre er bare rigtig godt trætte efter to rodede nætter, mini-me vågnede nemlig også og insisterede på, at hun på ingen måde kunne sove videre i egen seng! I nat ville hun dog gerne lige høre, om Far nogle gange pruttede i sin seng, for hvis det var tilfældet, ville hun hellere ligge på en madras på gulvet! Hun endte nu med at ligge i Fars seng…

Nu er ældsten krøbet ned i sofaen, mellemsten er frisk nok til at få lavet de lektier, som ikke blev lavet i weekenden, yngsten hører musik på værelset og for mit vedkommende, er det blevet tid til en kop kaffe og et stykke mørk chokolade – for det er der nemlig plads til i min frokost-portion på Sense.

 

Indeholder affiliatelinksDu kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply