Espresso
Mest hverdag,  Uden mad og drikke..

En hverdags-katastrofe!

Indeholder reklamelink

Der er indtruffet en katastrofe i det lille hjem! Man kunne måske godt argumentere for at det er en “first world”-katastrofe, men her i huset er det altså nærmest en vaskeægte hverdagskatastrofe!

Min espressomaskine er afgået ved døden! Vrææææl! Jeg elsker kaffe og bruger maskinen mindst 3 gange dagligt til enten espresso eller til at lave min eftermiddagslatte. Det er mit eget lille pusterum, når jeg sidder med den latte og den er altså svær at undvære.

Faktisk har den tjent os vel, vores lille grå Nespresso, for den fylder snart 10 år og derfor er det vel egentlig også forventeligt, at den snart stod for udskiftning, men så længe der er liv, er der håb. Den fulgte os til Frankrig og tilbage igen og den har leveret virkelig mange kopper kaffe, espresso, latte og capuccinoer. Både til vores gæster og os selv.

Så jeg har googlet, mens jeg sidder med det der burde have været en skøn latte, men istedet er en sørgelig flad fornemmelse af pulverkaffe og et forsøg på pisket mælk. Og jeg har fundet en afløser. Og bestilt den hos Skousen.dk, hvor jeg kunne få den billigst. Så nu venter jeg utålmodigt på familieforøgelsen og – ikke mindst – en helt fantastisk kop kaffe!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply