Mest hverdag

Hvad du ønsker skal du få…

men det kræver altså, at du skriver ønskeseddel!

Vi har flere gode ønsker i år; Jeg ønsker mig noget så kedeligt som et et strygejern (efter Hr. H. tabte mit gamle på gulvet – og han skulle ikke engang stryge!), jeg ønsker mig den nye bog om Kronprins Frederik (Jeps! Vaskeægte royalist!) og en lækker crossbody taske, som denne (for, let’s face it, tasker kan man ikke få for mange af!):

Ældstearvingen har et stort ønske om et nyt ur og kan rigtig godt lide Daniel Wellington og ønsker sig dette:

Yngsten, som stadig elsker legetøj og er VILD med My Little Pony, ønsker sig dette slot:

Vi er, som faste læsere af bloggen ved, 5 i familien og på en eller anden måde ender jeg altid med at være gaveindkøber og koordinator, så derfor er jeg nødt til at have opdaterede ønskesedler, som kan bruges og sendes ud efter behov. Vi har tidligere lavet dokumenter i f.eks. Word, sendt sms’er osv., men der dukker altid lige lidt ekstra ønsker op – især, når man har børn og det vælter ind med legetøjskataloger! Og så kan det hurtigt blive en masse skriveri frem og tilbage, fordi der lige skal tilføjes noget.

Derfor bruger vi nu Min-ønskeseddel.dk, som er et super smart lille værktøj til skrivning og deling af ønskesedler. Man skriver sine ønsker ind, kan angive prioritet, butik, prisleje og endda et direkte link til butikken. I adressebogen skriver man de emailadresser ind, som man vil sende den til, og så kan man vælge at sende den ud til een eller flere personer. Og der hvor det så bliver rigtig smart er, at modtageren får tilsendt et link til ønskesedlen, så det er altid den seneste udgave man kan se. Derfor kan der tilføjes ønsker lige så mange gang man har lyst. Den eneste deadline er vel egentlig, at det helst skal være inden modtagerne shopper.

min-ønskeseddel.dk

Et andet lille fif; på forsiden, altså der hvor man logger ind, kan man nederst finde et link med idéer til gaver, hvor man kan søge i en kæmpe database på enkeltord som f.eks. LEGO, taske, Razer, Clinique, osv. Prøv det! Det er altså ret smart!

 

Indeholder affiliatelinksDu kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply