caribian beach
Mest hverdag,  Rejseliv

Jeg drømmer om sommer

Indeholder reklamelink

Sommer! Alene ordet gør mig lidt gladere.

Jeg sidder i min stue, der er ild i brændeovnen, dampende varm the i koppen, et sygt barn under dynen på sofaen og et andet sløjt barn med varm trøje på sit værelse. Der er hvidt udenfor og det er koldt! Jeg er ikke ret vild med vinter – mildest talt! Faktisk mener jeg, at jeg er født, som Mortens udødelige ord siger: det falske sted! Jeg ville klart befinde mig bedre et sted, hvor temperaturen ikke kom under 15-20 grader.

Men nu er det jo altså Danmark jeg er født i og Danmark jeg bor i.
I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme.
Der har jeg rod, derfra min verden går.

Jeg savner det franske klima, som gav os sommervejr fra april til september og jeg kunne sagtens være blevet boende dernede. Men det var ikke sådan kortene skulle spilles lige nu. Og det er jo også her vores familie bor og det er bestemt et savn, når familien ikke er i nærheden. Der har jeg rod, derfra min verden går.

rapsmark

Sommer! Smag på det.

Smag på ordet og mærk varmen, lyset og fraværet af tykke trøjer og influenza.

Vi har bestilt sommerferie! Og er der noget, jeg kan lide næsten lige så godt som sommerferien selv, så er det planlægningen deraf, research af destinationen, hvilke aktiviteter er der mulighed for, hvad skal ses og hvad skal prøves. Og ikke mindst, hvad skal smages!

speedboat Vietnam six senses

I år skal vi besøge et sted, vi aldrig før har været. Vi skal til den Dominikanske Republik. Det var egentlig slet ikke der, vi startede, men det var altså der vi endte og vi glæder os. Vi glæder os til at bade, vi glæder os til, for første gang nogensinde, at skulle prøve et all inclusive-resort, vi glæder os til at se den regnskov hvor Jurassic Parc blev filmet, til at se flamingoer, papegøjer, sommerfugle, leguaner og måske knap så meget; edderkopper, slanger og skorpioner. Vi skal sejle i speedbåd, snorkle blandt koraler og se havskildpadder. Wow! Naturen skulle være smuk og vejret skønt, så der er nok at glæde sig til.

Jeg har indkøbt rejseguides, som jeg læser i, for selvom man kan google sig til meget, så er der altså et eller andet over at have bogen i hænderne, at kunne highlight’e det man gerne vil se og fylde bøgerne med post-it’s. Jeps! Så gammel er jeg!

Dominikanske republik bog turen går til

Inden vi kan drage afsted, skal vinteren dog lige overståes, men med ild i pejsen, varm the i koppen og læsestof om sommeroplevelser, bliver januar dog alligevel lidt varmere.

Og så kan to af os jo altså også lige drømme lidt om den lidt nærmere forestående dannelsesrejse til Pompeji. Der er nok at se frem til.Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply