Mest hverdag

For dælen da! Nu glemte jeg det alligevel!

Måske er det alderen, måske det usædvanligt gode vejr, måske er det pga. ferien eller måske er det bare glemsomhed? Jeg glemte hvert tilfælde alt om det, selvom jeg huskede det for 1,5 uge siden og tænkte, at det måtte jeg ikke glemme. Men det gjorde jeg jo så alligevel! Men ok, min hukommelse er faktisk heller ikke ret god og derfor er jeg også nødt til at skrive alt, der skal huskes, ned og så skal jeg også lige huske hvor jeg skrev det ned!

Men nu kom jeg så i tanke om det. Igen. 1 uge for sent. Så istedet vil jeg nu fejre, at bloggen har 1 år PLUS 1 uges fødselsdag! Allerede!?! Hold nu op, det er gået hurtigt!

Jeg har skrevet om alt lige fra luseplage, juledrillerier, uheldige helte, nem hverdags mad og til en fantastisk rejse i Vietnam. Det var faktisk på netop denne rejse, at jeg fandt på, at jeg ville begynde at blogge. Og det er faktisk ikke helt så nemt, som jeg havde troet. Altså ikke det der med at skrive, men derimod det med at finde på noget at skrive om. For emner er der jo nok af, men jeg vil helst skrive om noget, nogen gider at læse om… Jeg kan se på mine statistikker, at jeg faktisk får skrevet om noget, andre finder interessant og jeg kan stadig blive helt glad, når jeg checket dagens læsertal og ser, at der er indlæg, som stadig bliver læst flere måneder efter de er postet. I alt har der været mere end 4.600 læsninger af indlæg og det synes jeg faktisk er ret fint. Bevares, der er da lang vej endnu til berømthed, men det er faktisk heller ikke formålet. Men del endelig mine indlæg alligevel, for jeg vil da gerne have endnu flere besøg herinde!

Mine, uden sammenligning, allermest besøgte indlæg, er dem jeg skrev om vores tur til Vietnam og der er faktisk næsten dagligt læsere af disse – hvor er det fedt!

Jeg vil gerne skrive endnu flere vedkommende indlæg, så har du gode idéer, spørgsmål eller andet, så hold dig endelig ikke tilbage! Jeg vil elske at høre fra dig.

Nu vil jeg nyde den sidste sommerferieaften for i år og smække benene op sofaen og drikke et glas 1 år og 1 uge-fødselsdagsvin. Tillykke til mig og god aften til dig!Du kan sagtens følge min blog via de sociale medier, men er du tilmeldt, så får du direkte besked med det samme.


Leave a Reply